Diensten


Schutting plaatsen


Een erfafscheiding is tegenwoordig onmisbaar geworden. De grens van uw perceel aangeven is op verschillende manieren mogelijk. Door de uitgebreide leveringsmogelijkheden van onze leveranciers, is het mogelijk uw erfafscheiding volledig te personaliseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of op zoek naar passend advies? Wij helpen u graag op weg.


Soorten erfscheidingen

  • Betonlook schutting
  • Hardhouten schutting
  • Grenen schutting
  • Schutting met zweeds rabat

Buiten de standaard en meest gekozen schuttingen is een combinatie van bovenstaand of een ontwerp uit eigen hand ook zeker mogelijk. Daarbij heeft Bregboom ook de mogelijkheden om een erfafscheiding te plaatsen welke niet opgebouwd is uit houtmateriaal. Een voorbeeld hiervan kan een afscheiding met gebruik van schanskorven gevuld met keien zijn.

Overkapping plaatsen


Nederland kent mooie zomers, maar staat vooral bekend om het regenachtige klimaat. Dit klimaat zorgt er vaak voor dat we de gezelligheid binnenshuis moeten opzoeken. Door een overkapping op uw perceel te plaatsen, kunt u langer genieten van een droge zitplaats in de buitenlucht. Daarbij zijn de mogelijkheden toereikend om een warmtebron in uw overkapping te plaatsen, zoals een heater of een houtkachel.

Een overkapping vergt over het algemeen maatwerk. Het voordeel van maatwerk is dat er verschillende materialen kunnen worden toegepast en/of worden gecombineerd. Ook beschikt Bregboom over de juiste kennis om uw overkapping te voorzien van de gewenste gemakken. Heeft u behoefde aan elektrische componenten in of om uw overkapping, dan bestaat de mogelijk dit door ons direct met de plaatsing of renovatie van uw overkapping mee te nemen.


Heeft uw onlangs een overkapping of schuur als bouwpakket aangekocht en bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf om het bouwpakket naar wens op te bouwen, ook dan kunt u contact met ons opnemen.

Project van A- Z


Bregboom projecten is dankzij ons brede netwerk in staat uw volledige project uit te voeren. Bent u op zoek naar een nieuwe erfafscheiding, met een daarbij behorendenieuwe tuininrichting of renovatie? Wij kunnen uw project volledig uit handen nemen zodat u als klant ontzorgt wordt.

U ontvangt na de opname een totaal offerte waarin alle besproken werkzaamheden zijn meegenomen.